Programează o întâlnire →
Made to measure

Cămăși


Seasonal Summer

Cu imprimeuri de sezon, țesături respirabile și o construcție care respectă riguros măsurile tale, cămășile realizate la comandă de Consiglieri sunt un must-have pentru sezonul cald.

camasi custom made

Deși este cel mai popular articol vestimentar din garderoba masculină, găsirea cămășii perfecte în magazinele ready-to-wear poate fi o misiune dificilă pentru cei mai mulți dintre noi.

Însă Consiglieri îți oferă ocazia de a deveni creatorul propriei cămăși și apelează la măiestria croitorilor pentru realizarea acesteia la cele mai înalte standarde de calitate.

Camasi

Consultantul nostru te va însoți în configurarea modelului dorit, alegând împreună țesătura, culoarea sau imprimeul preferat, dar și detalii precum tipul reverului, al manșetei sau nasturii.

Un ultim detaliu de personalizare vine sub forma inițialelor numelui ce vor fi țesute manual pe noua ta cămașă.

Consiglieri Camasi custom made

La Consiglieri, ne-am propus să demonstrăm că un articol fashion de sezon, așa cum este cămașa din in sau bumbac imprimat, poate fi realizată cu măiestria celei mai exclusiviste cămăși pentru ocazii elegante.

Camasi din in si bumbac
Materiale Camasi
15% Discount

Showroom

Showroom-ul Consiglieri este locul unde experienta Made-to-Measure isi incepe povestea.

PROGRAMEAZA o vizita in showroom

Unul dintre consultanții Consiglieri vă va contacta pentru a stabili o programare de consiliere gratuită la showroom-ul din Aleea Alexandru 7A, Bucuresti.