Programează o întâlnire →

Despre Consiglieri

Made to measure
Materiale

Consiglieri este un brand de vestimentație masculină ce are la bază conceptul Custom Made - un produs unic, special creat pentru fiecare client în parte, personalizat până în cel mai mic detaliu.

Custom Made presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă (pe dimensiunile clientului / made-to-measure), adaugand vestimentatiei elementele definitorii ale stilului personal. Fie că vorbim de croi, de modalitatea de construcție sau de posibilitățile de personalizare, produsul este conceput în jurul personalității fiecărui client.

Made to measure

Experiența Custom Made Consiglieri începe cu o întâlnire. Întâlnirea are loc într-un spațiu rezervat și exclusiv în showroom-ul din Aleea Alexandru 7A. Cu ajutorul unui specialist se aleg elementele cheie ale garderobei personalizate. Scopul este de a crea o capodoperă sartorială cu un touch de personalitate. Rezultatul final este un element personalizat, o dovadă a stilului și eleganței purtătorului său.

Lucrăm cu cei mai buni furnizori de țesături din lume, cu o selecție largă, care include lână superfină și tehnică, rezistentă la apă, precum și amestecuri de cașmir și mohair, care vă vor oferi un confort termic pentru orice sezon.

Consilierea specializată oferită de echipa Consiglieri înseamnă răbdare și atentie față de client, de la recomandarea celor mai bune materiale și țesături, la alegerea corectă a pieselor care întregesc ținuta destinată fiecărei ocazii.

Made to measure
Materiale

Consiglieri oferă soluții complete pentru crearea garderobei prin produse unice, de înaltă calitate, alocând consilierul potrivit fiecărui client, atât pentru segmentul formal / business, cât și pentru cel smart / casual. Realizăm atât costume business, cămăși, paltoane, cât și jeans, chinos, tricouri polo și pop-over.

Conceptul unic de încălțăminte Consiglieri “made-to-order” oferă o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, sneakers, loafers, double-monk, ce completează și valorizează fiecare ținută.

Practic, într-o singură întâlnire, printr-un singur “Fit-Profile”, realizăm întreaga garderobă masculină.Showroom

Showroom-ul Consiglieri este locul unde experienta Made-to-Measure isi incepe povestea.

PROGRAMEAZA o vizita in showroom

Unul dintre consultanții Consiglieri vă va contacta pentru a stabili o programare de consiliere gratuită la showroom-ul din Aleea Alexandru 7A, Bucuresti.