Despre Consiglieri

Made to measure
Materiale

Consiglieri este un brand dinamic, aflat intr-o continuă evolutie, cu o puternică ancorare în tradițiile sartoriale europene care au dus aproape de perfecțiune nu doar tehnicile de execuție și designul, ci și regulile și principiile stilului vestimentar masculin. Inteligența și caracterul unui bărbat puternic sunt cel mai bine puse în valoare de o excelentă și adecvată alegere a vestimentației și accesoriilor potrivite statutului său social, gradului de formalitate al ocaziilor sau anotimpului.

Clienții Consiglieri știu deja că firma noastră nu le propune doar o largă varietate de produse premium din care pot să-și construiască ținutele pentru orice ocazie, ci însemne ale apartenenței la o lume occidentală și la un canon estetic, pe cât de vechi, pe atât de valoros.

Made to measure
Materiale

Echipa Consiglieri este construită în jurul ideii că fiecare angajat se află în competiție cu sine însuși, pe calea către excelența profesională, fiind dispus, în același timp, să joace cooperativ cu ceilalți colegi, pentru a asigura împreună forța și competitivitatea echipei.

Campioni ai eleganței și bunului gust, consultanții Consiglieri oferă, cu multa competență și profesionalism, soluții optime, moderne și personalizate, unei clientele extrem de exigente.Showroom

Showroom-ul Consiglieri este locul unde experienta Made-to-Measure isi incepe povestea.

Programati o intalnire