Despre Consiglieri

Made to measure
Materiale

Consiglieri este un brand de vestimentație masculină, având la bază conceptul Custom Made - un produs unic, special creat pentru fiecare client în parte, personalizat până în cel mai mic detaliu.

Conceptul presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă (pe dimensiunile clientului), acesta vine cu un plus de personalizare. Fie că vorbim de croi, de modalitatea de construcție sau de posibilitățile de personalizare, produsul este conceput în jurul personalității fiecărui client. Fiecare element al stilului personal este exprimat prin conceptul Custom Made.

Consilierea specializată oferită de echipa Consiglieri înseamnă răbdare și grija extraordinară față de client, de la recomandarea celor mai bune materiale și țesături la alegerea corectă a pieselor care întregesc ținuta destinată fiecărei ocazii.

Consiglieri oferă soluții complete pentru crearea garderobei prin produse unice, de cea mai înaltă calitate, alocând consilierul potrivit fiecărui client.

Made to measure
Materiale

Echipa Consiglieri este construită în jurul ideii că fiecare angajat se află în competiție cu sine însuși, pe calea către excelența profesională, fiind dispus, în același timp, să joace cooperativ cu ceilalți colegi, pentru a asigura împreună forța și competitivitatea echipei.

Campioni ai eleganței și bunului gust, consultanții Consiglieri oferă, cu multa competență și profesionalism, soluții optime, moderne și personalizate, unei clientele extrem de exigente.Showroom

Showroom-ul Consiglieri este locul unde experienta Made-to-Measure isi incepe povestea.

PROGRAMEAZA o vizita in showroom

Unul dintre consultanții Consiglieri vă va contacta pentru a stabili o programare de consiliere gratuită la showroom-ul din Aleea Alexandru 7A, Bucuresti.