Programează o întâlnire →
Made to measure

Jeans


Perechea perfectă de jeans este cea creată pe măsura ta. Prin serviciul Custom-Made Jeans, Consiglieri îți oferă posibilitatea de a alege croiul care te avantajează, tipul de denim sau detaliile tehnice și de a personaliza articolul cu elemente rafinate care îți definesc stilul.

Jeans

Este aproape imposibil ca o pereche de jeans ready-to-wear să îți respecte cu precizie măsurile, oferindu-ți în același timp croiul care te avantajează. Însă la Consiglieri, consultantul nostru de stil este alături de tine pentru a face alegerea corectă în ceea ce privește croiul potrivit, înălțimea taliei sau lungimea.

Procesul de creare a jeanșilor tău custom-made continuă cu alegerea detaliilor de tehnice, precum tipul și culoarea denimului sau sistemul de închidere. Prin varietatea de țesături - pre-washed, strech, sau raw denim – reușim să acoperim orice preferință.

Alegând elementele de personalizare, precum tipul cusăturilor, căptușeala buzunarelor sau garniturile din piele, devii designerul propriei perechi de jeans. Multitudinea de opțiuni de personalizare culminează cu brodarea monogramei.

Made in Italy

Jeanșii tăi sunt apoi realizați în Italia, din denim Candiani, un brand renumit pentru calitatea țesăturilor, fondat în anul 1938.

Pe lângă jeans, putem realiza la comandă și alte tipuri de pantaloni casual, precum cei 5 POCKETS, care se remarcă prin varietatea de culori și materiale sau Pantalonii Chino, ideali pentru ținutele business-casual sau pentru timpul liber.

Candiani Jeans
Modele multiple
30% Discount

Showroom

Showroom-ul Consiglieri este locul unde experienta Made-to-Measure isi incepe povestea.

PROGRAMEAZA o vizita in showroom

Unul dintre consultanții Consiglieri vă va contacta pentru a stabili o programare de consiliere gratuită la showroom-ul din Aleea Alexandru 7A, Bucuresti.