fbpx

CONCEPTUL CUSTOM MADE

O garderobă construită pe măsura ta, croită cu pasiune și precizie, special pentru tine.

Prin conceptul unic Custom Made creăm piese vestimentare pe măsură, personalizate în cel mai mic detaliu. Știm cât de important este pentru tine să porți ținute care se remarcă prin calitate și care îți respectă măsurile. De aceea, îți suntem alături cu soluții complete pentru garderoba care te reprezintă: de la costume business, la ținute complete pentru ceremonii, vestimentație smart-casual, jeans și chinos.

Descoperă oferta specială
Custom Made
De la alegerea căptușelii sau a nasturilor, la detaliile subtile de design sau personalizarea prin brodare a inițialelor, fiecare piesă vestimentară realizată la Consiglieri este rezultatul unei experiențe sartoriale construite în jurul tău.
Custom Made
De la alegerea căptușelii sau a nasturilor, la detaliile subtile de design sau personalizarea prin brodare a inițialelor, fiecare piesă vestimentară realizată la Consiglieri este rezultatul unei experiențe sartoriale construite în jurul tău.
Fiecare ținută este completată și pusă în valoare printr-un concept unic de încălțăminte realizată la comandă | Made to Order, cu o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, loafers și sneakers.
Custom Made
Custom Made
Mai mult decât un serviciu premium, îți oferim o experiență privilegiată care începe cu o primă întâlnire în showroom-ul din Aleea Alexandru 7A și se continuă de fiecare dată când porți vestimentația impecabilă semnată Consiglieri.

Bărbați care au ales Consiglieri

Nicolae al Romaniei
Nicolae al Romaniei
Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf
Virgil Stanescu
Virgil Stanescu

Pachete Speciale

Luxury Casualwear
Luxury Casualwear

Pachetul presupune o ținută casual Custom Made compusă din jeans și sneakers, alături de o cămașă din bumbac egiptean premium. Alege nuanța, tipul de denim preferat și detaliile pentru noua pereche de jeans, descoperă variantele de piele și modelele pentru pantofii sport Made in Italy și construiește-ți o ținută care te reprezintă.

Luxury Leisurewear
Luxury Leisurewear

Pachetul este compus dintr-un sacou realizat pe măsură dintr-o selecție de țesături exclusiviste ce poartă semnătura celor mai renumiți producători la nivel mondial - Loro Piana, Ferla sau Solbiati și o pereche de jeans Custom Made. Piesele vestimentare sunt personalizate până în cel mai mic detaliu de design, sub îndrumarea unui consultant dedicat.

Business Essentials
Business Essentials

Presupune o ținută completă Custom Made pentru birou, formată din costum, cămașă și cravată. Realizată pe măsură și personalizată în cel mai mic detaliu împreună cu un consultant de imagine dedicat, ținuta este o declarație de eleganță în mediul profesional. Cămașa și cravata sunt oferite Cadou.

Essential shirts
Essential shirts

Dintr-o selecție de culori si țesături, croite din cel mai fin bumbac egiptean, cămășile Custom Made sunt realizate pe măsură și se pot personaliza până în cel mai mic detaliu de design, împreună cu un consultant dedicat. Pachetul Essential Shirts răspunde nevoilor de garderobă ale unui barbat modern. O cămașă este oferită Cadou.

Profită de Consiglieri SAMPLE SALE cu 50% #DISCOUNT la sute de piese vestimentare premium.

Le-ai descoperit în showroom sau în cataloagele noastre, iar acum le poți achiziționa cu un preț atât de accesibil!

Verifică disponibilitatea, rezervă sau comandă telefonic, iar noi îți trimitem ținuta acasă. De asemenea, poți proba în showroom, pe baza unei programări prealabile. Îți oferim ocazia de a cumpăra ținuta completă sau doar articolele care îți lipsesc din garderobă. Cele mai multe dintre aceste produse se regăsesc în showroom într-un singur exemplar, grăbește-te să îți rezervi preferatele.

Smart Casual Samples

Business Samples

Showroom

Showroom-ul Consiglieri este locul unde experienta Made-to-Measure isi incepe povestea.

PROGRAMEAZA o vizita in showroom

Unul dintre consultanții Consiglieri vă va contacta pentru a stabili o programare de consiliere gratuită la showroom-ul din Aleea Alexandru 7A, Bucuresti.