Programează o întâlnire →

CONCEPTUL CUSTOM MADE

O garderobă construită pe măsura ta, croită cu pasiune și precizie, special pentru tine.

Prin conceptul unic Custom Made creăm piese vestimentare pe măsură, personalizate în cel mai mic detaliu. Știm cât de important este pentru tine să porți ținute care se remarcă prin calitate și care îți respectă măsurile. De aceea, îți suntem alături cu soluții complete pentru garderoba care te reprezintă: de la costume business, la ținute complete pentru ceremonii, vestimentație smart-casual, jeans și chinos.

Descoperă oferta specială
Custom Made
De la alegerea căptușelii sau a nasturilor, la detaliile subtile de design sau personalizarea prin brodare a inițialelor, fiecare piesă vestimentară realizată la Consiglieri este rezultatul unei experiențe sartoriale construite în jurul tău.
Custom Made
De la alegerea căptușelii sau a nasturilor, la detaliile subtile de design sau personalizarea prin brodare a inițialelor, fiecare piesă vestimentară realizată la Consiglieri este rezultatul unei experiențe sartoriale construite în jurul tău.
Fiecare ținută este completată și pusă în valoare printr-un concept unic de încălțăminte realizată la comandă | Made to Order, cu o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, loafers și sneakers.
Custom Made
Custom Made
Mai mult decât un serviciu premium, îți oferim o experiență privilegiată care începe cu o primă întâlnire în showroom-ul din Aleea Alexandru 7A și se continuă de fiecare dată când porți vestimentația impecabilă semnată Consiglieri.

Bărbați care au ales Consiglieri

Nicolae al Romaniei
Nicolae al Romaniei
Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf
Virgil Stanescu
Virgil Stanescu

Pachete Speciale

Luxury Leisurewear

Ținuta este compusă dintr-un sacou Smart/Casual realizat pe măsură dintr-o selecție de țesături exclusiviste ce poartă semnătura celor mai renumiți producători la nivel mondial - Loro Piana, Ferla sau Solbiati și o pereche de Jeans Custom Made. Piesele vestimentare sunt personalizate până în cel mai mic detaliu de design, sub îndrumarea unui consultant dedicat.

Luxury Sartorial Coat & Jeans
Luxury Sartorial Coat & Jeans

O ținută rafinată și confortabilă, potrivită pentru sezonul rece, compusă din:

  • Sartorial Coat - cel mai nou produs Consiglieri, o piesă vestimentară creată pe masură și personalizată în detaliu, având un design mai modern decât paltonul și echilibrul perfect între practic și elegant
  • Jeans Custom Made - realizați din denim premium Candiani, producătorul italian de prestigiu fondat în anul 1938 ~ The World's finest and most sustainable Denim Mill
Business Essentials

Presupune o ținută de business completă Custom Made, formată din costum, cămașă și cravată. Realizată pe măsură și personalizată în cel mai mic detaliu împreună cu un consultant de imagine dedicat, ținuta este o declarație de eleganță în mediul profesional. Cămașa și cravata sunt oferite Cadou.

Profită de Consiglieri SAMPLE SALE cu 50% #DISCOUNT la sute de piese vestimentare premium.

Le-ai descoperit în showroom sau în cataloagele noastre, iar acum le poți achiziționa cu un preț atât de accesibil!

Verifică disponibilitatea, rezervă sau comandă telefonic, iar noi îți trimitem ținuta acasă. De asemenea, poți proba în showroom, pe baza unei programări prealabile. Îți oferim ocazia de a cumpăra ținuta completă sau doar articolele care îți lipsesc din garderobă. Cele mai multe dintre aceste produse se regăsesc în showroom într-un singur exemplar, grăbește-te să îți rezervi preferatele.

Showroom

Showroom-ul Consiglieri este locul unde experienta Made-to-Measure isi incepe povestea.

PROGRAMEAZA o vizita in showroom

Unul dintre consultanții Consiglieri vă va contacta pentru a stabili o programare de consiliere gratuită la showroom-ul din Aleea Alexandru 7A, Bucuresti.