Programează o întâlnire →

Sprezzatura Collection

Sartorial style with a modern twist
-0
-1
-2
-3
-4
-5
-6
-7
-8
-9
-10
-11
-12
-13
-14
-15
-16
-17

CONSIGLIERI x Răzvan Simion

Răzvan Simion (gazda matinalului Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentator de zece ani al emisiunii X Factor) a răspuns provocării brand-ului masculin CONSIGLIERI de a i se personaliza o colecție de ținute, prin care și-a structurat întreaga garderoba pentru sezonul de toamnă 2021.

Pasionat de stilul vestimentar atemporal, de eleganța sartorială cu un twist contemporan, de croielile masculine cu un touch personal, Răzvan și-a imaginat look-ul din aceasta toamnă apelând la soluția completă propusă de CONSIGLIERI: produse unice, de înaltă calitate, realizate conform nevoilor personale, adaptate cerințelor garderobei formale, de business, dar și celei smart-casual.

Realizată în decorul orașului Milano, una dintre capitalele modei, ședința foto a pus accent pe elementele cheie ale garderobei masculine și pe starea de spirit pe care ți-o impune atmosfera italienească definitorie pentru gusturile în materie de estetică și lifestyle ale lui Răzvan.

„Cine nu s-ar simți în largul lui, în ținute cu clasă, ambianță de 5* și o echipă de profesioniști?! Este o altă lumină pe lacul Como, o energie diferită, benefică. A fost o continuă stare de bine, ce a închis perfect o lună de vacanță.”

– spune Răzvan

Experiența Custom Made CONSIGLIERI a început cu o întâlnire în showroom-ul din Aleea Alexandru 7, într-un spațiu exclusivist unde, cu ajutorul specialiștilor, Răzvan a ales elementele cheie ale garderobei personalizate.

Acesta a primit cele mai bune recomandări în materie de țesături, a fost consiliat în alegerea corectă a pieselor vestimentare și a accesoriilor care au conturat fiecare outfit în parte destinat nevoilor sale: costume elegante pentru aparițiile televizate, ținute mai relaxate potrivite vacanțelor, piese de zi cu zi ce pot fi purtate la mai multe ocazii.

SARTORIAL STYLE WITH A MODERN TWIST

Experiența Custom Made CONSIGLIERI a fost completată de consultanța oferită de un consilier dedicat, cu ajutorul căruia Răzvan și-a ales piesele cheie ale garderobei de toamnă, alegând dintr-o selecție largă de produse din țesături fine și materiale tehnice, rezistente la apă, amestecuri de lână, cașmir și mohair, de o finețe superioară.

Rezultatul acestei experiențe de private tailoring este o garderobă de toamnă personalizată, ce conține atât costume business, ținute de ceremonie, cât și piese de zi cu zi: vestimentație smart-casual, chinos, jeans, bomber jacket și o selecție exclusivistă de pantofi ce se pot integra în diferite ținute.

Pentru a pune în valoare această experiență Tailor Made, povestea de dragoste pentru modă și stil a continuat în decorul idilic al orașului Bellagio pe lacul Como, unde Răzvan, alături de partenera sa Daliana Răducan (arhitect și designer de interior), au realizat o ședință foto încântătoare prin care ne-au împărtășit dragostea pentru estetică, lifestyle și fashion.

Sprezzatura este sursa de inspirație sub care s-a desfășurat campania de toamnă CONSIGLIERI care pune accent pe filosofia brand-ului: un bărbat cultivat are gusturi exigente, știe să recunoască excelența și să o prețuiască pe măsură, atât în alegerile vestimentare, cât și în viața de zi cu zi.

Showroom

Showroom-ul Consiglieri este locul unde experienta Made-to-Measure isi incepe povestea.

PROGRAMEAZA o vizita in showroom

Unul dintre consultanții Consiglieri vă va contacta pentru a stabili o programare de consiliere gratuită la showroom-ul din Aleea Alexandru 7A, Bucuresti.