Soluții personalizate pentru întreaga garderobă masculină

Consiglieri | Custom Made

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢, simbol al rafinamentului masculin atemporal, reprezintă un brand de îmbrăcăminte bazat pe conceptul 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆. Acesta oferă piese vestimentare unice, concepute special pentru fiecare client și personalizate până la cel mai mic detaliu.

Eleganța incontestabilă a pieselor vestimentare 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 reflectă o experiență veritabilă a luxului și rafinamentului, fiind croite pentru a accentua stilul și grația purtătorului.

Conceptul 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆 nu presupune doar o simplă creație pe măsura purtătorului (sau Made-to-Measure), ci implică și integrarea elementelor definitorii ale stilului personal în vestimentație. Fie că ne referim la croială, modalitatea de construcție sau opțiunile de personalizare, fiecare piesă vestimentară este creată în jurul personalității clientului.

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 propune soluții complete pentru garderoba masculină prin produse unice, de înaltă calitate, oferind un expert vestimentar adaptat nevoilor fiecărui client, atât în segmentul formal / business, cât și în cel smart / casual

Prin conceptul 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆, realizăm o varietate de piese vestimentare, de la costume business, cămăși și paltoane, până la jeans, chinos, knituri, tricouri polo și popover, toate create pe măsura purtătorului. 

Conceptul unic Made-to-Order în domeniul încălțămintei oferă o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, sneakers, loafers și double-monk, ce completează și evidențiază fiecare ținută.

Vă invităm să descoperiți universul 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 în showroom-urile din București și Cluj-Napoca, în baza unei programări realizate în prealabil. Ne propunem să vă oferim o experiență inedită, 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆, prin care să redescoperiți importanța unei piese vestimentare create special pentru personalitatea dumneavoastră.