Soluții personalizate pentru întreaga garderobă masculină

Consiglieri | Custom Made

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢, maestru al eleganței atemporale masculine, este un brand de vestimentație ce are la bază conceptul 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆. Produsele sunt unice, special create pentru fiecare client în parte, personalizate până în cel mai mic detaliu. 

Piesele vestimentare 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 sunt de o eleganță incontestabilă, o adevărată experiență a luxului și a bunului gust, croite astfel încât să pună în valoare eleganța și rafinamentul purtătorului.

Conceptul 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆 presupune mai mult decât un produs făcut pe comandă (pe dimensiunile purtătorului sau 𝘔𝘢𝘥𝘦 𝘵𝘰 𝘔𝘦𝘢𝘴𝘶𝘳𝘦), adăugând vestimentației elementele definitorii ale stilului personal. Fie că vorbim despre croială, modalitatea de construcție sau posibilitățile de personalizare, produsul este conceput în jurul personalității fiecărui client. 

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 oferă soluții complete pentru crearea garderobei masculine prin produse unice, de înaltă  calitate, alocând un expert vestimentar potrivit fiecărui client, atât pentru segmentul formal / business, cât și pentru cel smart / casual. 

Prin conceptul 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆, realizăm atât costume business, cămăși, paltoane, cât și jeans, chinos, knituri, tricouri polo și popover, toate pe măsura purtătorului. 

Conceptul unic de încălțăminte 𝘔𝘢𝘥𝘦 𝘵𝘰 𝘖𝘳𝘥𝘦𝘳 oferă o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, sneakers, loafers, double-monk, ce completează și valorizează fiecare ținută. 

Vă invităm să descoperiți universul 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 în showroom-urile din București și Cluj-Napoca, în baza unei programări realizate în prealabil. Dorim să vă oferim o experiență unică, 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆, prin intermediul căreia veți descoperi importanța unei piese vestimentare realizată pe măsura personalității dumneavoastră.