Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Soluții personalizate complete pentru garderoba masculină

Consiglieri | The Art of Custom-Made Elegance for the Modern Gentleman

Consiglieri, simbol al rafinamentului masculin atemporal, reprezintă un brand de îmbrăcăminte ce are la bază pe conceptul Custom Made. Acesta oferă piese vestimentare unice, concepute special pentru fiecare client și personalizate până la cel mai mic detaliu.

Eleganța incontestabilă a pieselor vestimentare Consiglieri reflectă o experiență veritabilă a luxului și rafinamentului, fiind croite pentru a accentua stilul și grația purtătorului.

Conceptul Custom Made nu presupune doar o simplă creație pe măsura purtătorului (Made-to-Measure), ci implică și integrarea elementelor definitorii ale stilului personal în vestimentație. Fiecare piesă vestimentară este nu doar personalizată, ci și unică, reflectând individualitatea purtătorului.

Consiglieri propune soluții complete pentru garderoba masculină prin produse unice, de înaltă calitate, oferind un expert vestimentar dedicat nevoilor fiecărui client, atât în segmentul formal / business, cât și în cel smart / casual. 

Prin conceptul Custom Made realizăm o varietate de piese vestimentare, de la costume business, cămăși și paltoane, până la jeans, chinos, knituri, tricouri polo și popover, toate create pe măsura purtătorului. 

Conceptul unic Made-to-Order în domeniul încălțămintei oferă o selecție exclusivistă de pantofi oxford și derby, sneakers, loafers și double-monk, ce completează și evidențiază fiecare ținută.

La Consiglieri, mândria noastră este să oferim fiecărui client o experiență personalizată, unde fiecare detaliu este gândit pentru a reflecta personalitatea și stilul unic.

Vă invităm să descoperiți universul Consiglieri în showroom-urile din București și Cluj-Napoca, în baza unei programări realizate în prealabil. 

Ne propunem să vă oferim o experiență inedită, Custom Made, prin care să redescoperiți importanța unei piese vestimentare create special pentru personalitatea dumneavoastră.