Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Conceptul Custom Made

The Art of Custom-Made Elegance for the Modern Gentleman

O Experiență de Lux Personalizată

Custom Made de la 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 reprezintă vârful eleganței, adaptabilității și atenției la detalii. Oferim o experiență de lux autentică, unde fiecare piesă vestimentară reflectă un standard inegalabil de rafinament și calitate.

Tradiție și Inovație în Sartoria Modernă Inspirându-ne din tradițiile sartoriale regale începute în în Anglia regelui Henry I, am transformat conceptul Made-to-Measure într-un etalon al distincției pentru bărbatul contemporan.

O Gamă Completă de Piese Vestimentare Prin conceptul Custom Made, 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 vă oferă o gamă completă de opțiuni vestimentare:

  • Costume Elegante: Fie că este vorba de un costum Black Tie, Business sau Smart, fiecare este croit pentru a reflecta stilul unic al purtătorului.
  • Cămăși, Paltoane și Geci: Realizate cu măiestrie, fiecare piesă este o declarație de stil.
  • Piese Casual: De la Jeans și Jachete la Chinos, la Tricouri, Knits & Cămăși Casual, oferim stil și confort pentru fiecare zi.

Încălțăminte Made-to-Order Oferim o gamă completă de încălțăminte, fiecare pereche fiind realizată la comandă pentru a se potrivi perfect cu stilul dumneavoastră:

  • Pantofi Clasici și Moderni: Inclusiv Oxford, Ghete, Loaferi și City Loafers.
  • Sneakers: Pentru un look casual, dar rafinat.

 

Ce presupune experiența personalizată Custom Made:

Pasul 1: Consultanța de Stil Personalizată Vizitați showroom-urile noastre din București sau Cluj-Napoca pentru o experiență de stil personalizată. Discutați cu consultantul nostru de stil pentru a defini codul vestimentar adaptat personalității și nevoilor dumneavoastră.

Pasul 2: Alegerea Materialului și a Detaliilor Selectați dintr-o gamă largă de țesături de înaltă calitate de la furnizori renumiți precum Loro Piana și Ermenegildo Zegna. Fiecare detaliu, de la structura sacoului până la monogramă, este ales pentru a reflecta individualitatea dumneavoastră.

Pasul 3: Croirea Perfectă Maestrul croitor va lua măsurile exacte, asigurându-se că fiecare costum se potrivește perfect conformației și stilului dumneavoastră. Acesta este momentul unde arta croitoriei întâlnește preferințele personale.

Pasul 4: Ajustările și Finalizarea Oferim o probă intermediară pentru ajustări minuțioase, garantând că fiecare costum se potrivește impecabil. Timpul de realizare pentru un produs Custom Made este de aproximativ 30 de zile.

Pasul 5: Accesoriile – Punctul Final de Eleganță Completați ținuta cu o selecție variată de accesorii de lux, de la papioane până la pantofi clasic-eleganți, fiecare ales pentru a complementa perfect costumul dumneavoastră.

 

Mai Mult Decât un Costum – O Reflectare a Personalității Custom Made de la 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 este o declarație a individualității. Nu doar creați o piesă vestimentară, ci exprimați un stil de viață.

Reinventând Stilul Masculin La 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢, suntem într-un continuu proces de inovație, reinterpretând eleganța masculină și subliniind importanța unei imagini stilizate și sofisticate în societate.

Vă Așteptăm să Descoperiți Experiența Custom Made Programați o întâlnire în showroom-ul nostru pentru a începe călătoria către eleganța și stilul personalizat. Contactați-ne aici sau sunați la 0786228811 pentru a vă programa vizita.

 

 

Soluții vestimentare complete, moderne și personalizate

Experiența Custom Made Consiglieri

Custom Made înseamnă precizie, personalizare, atenție sporită pentru detalii și un croi perfect. Piese vestimentare de o eleganță ireproșabilă, care reflectă o experiență autentică a luxului și a rafinamentului.