Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

SPRING SUMMER

CAPOLAVORO

O colecție primăvară-vară ce respiră rafinament și exclusivitate, combinând măiestria artizanală cu o eleganță modernă. Costume și ținute super premium, confecționate din cele mai fine țesături - Loro Piana, Dormeuil, Drago - definesc un lux vestimentar fără precedent, fiecare piesă fiind o capodoperă vestimentară în sine, o declarație de eleganță și un simbol al rafinamentului.

CAPOLAVORO SS2024- O Simfonie Vestimentară de Primăvară-Vară de la Consiglieri

Eleganță, exclusivitate, și un rafinament fără timp, definesc noua colecție Consiglieri CAPOLAVORO, un tribut adus măiestriei vestimentare. Fiecare piesă din această colecție este o celebrare a excelenței și un omagiu adus artizanatului de înaltă clasă. Costumele și ținutele super premium, ce cuprind sacouri și pantaloni, sunt croite meticulos din cele mai rafinate și exclusiviste țesături - Loro Piana, Dormeuil, Drago, printre altele - alese cu grijă pentru a oferi o experiență vestimentară de neuitat.

Aceste țesături, minuțios selecționate, sunt perfect adaptate pentru sezonul cald, oferind nu doar confort suprem, ci și o prezență magnifică. Caracteristicile unice ale fiecărui material îmbogățesc fiecare ținută cu o poveste de povestit, de la finisaje sofisticate până la texturi care aduc aminte de briza mării și soarele blând al sezonului estival. Fiecare piesă reflectă un nivel înalt de măiestrie și dedicare, fiind nu doar o vestimentație, ci o adevărată operă de artă purtabilă, o declarație de eleganță și un simbol al rafinamentului.

Capturând esența acestor capodopere vestimentare, întreaga campanie a fost filmată în Dubai, unde luxul și grandiozitatea locațiilor completează și subliniază frumusețea incontestabilă a colecției. Fiecare cadru din campanie este o reflectare a visului CAPOLAVORO - o fuziune între esteticul contemporan și tradițiile artizanale de neegalat, creând nu doar o colecție, ci un stil de viață exclusivist.

DESCOPERĂ PRODUSELE