PROGRAMEAZÃ O ÎNTÂLNIRE

Unul dintre consultantii Consiglieri va va contacta pentru o discutie aprofundata privind preferintele si nevoile dvs. specifice.
Alaturi de CONSIGLIERI, veti avea parte de intreaga experienta sartoriala in ceea ce priveste alegerea costumului potrivit conformatiei si statutului dumneavoastra. Veti observa o transformare definitorie cu fiecare articol vestimentar personalizat, fie integrat într-o tinuta de zi, fie business sau de ceremonie, prin tesaturi de inalta calitate, ce denota bun gust si rafinament.

Prin intermediul serviciului de croitorie pe masura (Su Misura), consultantii Consiglieri va ofera solutii optime, moderne si personalizate, fiind alaturi de dumneavoastra in procesul de selectie a celor mai bune produse si accesorii.

Consiglieri realizeaza la comanda costume din tesaturi fine, de cea mai buna calitate, produse de case de prestigiu precum Holland & Sherry, Zegna, Loro Piana, Cerruti sau Vitale Barberis Canonico, camasi din bumbac nobil, pantofi lucrati manual si accesorii concepute prin design dedicat. Consiglieri se asigura astfel ca fiecare client se bucura de o personalizare a tinutelor prin detalii si finisaje imposibil de realizat la produsele ready-to-wear.

Bucuresti

Bulevardul Lascăr Catargiu, nr. 34, sector 1
Parcare rezervată clienților în fața locației.
Locatie Google Maps

Program: (GMT +2)
Lu – Vi: 11:00 AM – 07:00 PM
Sâm: 10:00 AM – 04:00 PM
Dum: Doar cu programare.

Email: customer@consiglieri.ro
Tel: 0785.40.40.40