Private sale →

Contact

Bucuresti

Aleea Alexandru 7, sector 1.
Intrarea prin laterala stânga a clădirii.
Parcare rezervată în fața locației.

Program: (GMT +2)
Lu – Vi: 11:00 AM – 07:00 PM
Sâm: 10:00 AM – 04:00 PM

Email: [email protected]
Tel: 0786.22.88.11

Programati o intalnire

Vrem sa puteti beneficia de toata atentia noastra si sa ne asiguram ca va alocam timp suficient.

Intreaga experienta Custom-Made™ incepe cu o intalnire in showroom-ul Consiglieri.

Intr-un spatiu special conceput veti avea parte de intreaga experienta sartoriala in ceea ce priveste alegerea costumului potrivit conformatiei si statutului dumneavoastra. Veti observa o transformare definitorie cu fiecare articol vestimentar personalizat, fie integrat intr-o ținuta de zi, fie business sau de ceremonie, prin tesaturi de inalta calitate, ce denota bun gust si rafinament.

Prin intermediul serviciului de croitorie pe masura (Made-to-Measure), consultantii Consiglieri va ofera solutii optime, moderne si personalizate, fiind alaturi de dumneavoastra in procesul de selectie a celor mai bune produse si accesorii.

Consiglieri realizeaza la comanda costume din tesaturi fine, de cea mai buna calitate, produse de case de prestigiu precum Holland & Sherry, Zegna, Loro Piana, Cerruti sau Vitale Barberis Canonico, camasi din bumbac nobil, pantofi lucrati manual si accesorii concepute prin design dedicat. Consiglieri se asigura astfel ca fiecare client se bucura de o personalizare a tinutelor prin detalii si finisaje imposibil de realizat la produsele ready-to-wear.