Programează o întâlnire →

Contact

Bucuresti

Aleea Alexandru 7, sector 1.
Intrarea prin laterala stânga a clădirii.
Parcare rezervată în fața locației.

Program: (GMT +2)
Lu – Vi: 11:00 AM – 07:00 PM
Sâm: 10:00 AM – 04:00 PM

Email: [email protected]
Tel: 0786.22.88.11

Programati o intalnire

Vrem sa puteti beneficia de toata atentia noastra si sa ne asiguram ca va alocam timp suficient.

Cluj Napoca

Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 120A
Incinta River Park Hotel, Mezanin

Program: (GMT +2)
Lu – Vi: 11:00 AM – 07:00 PM
Sâm: 10:00 AM – 04:00 PM

Email: [email protected]

Tel: 0746.235.538

Programati o intalnire

Vrem sa puteti beneficia de toata atentia noastra si sa ne asiguram ca va alocam timp
suficient.

In universul Consiglieri veti descoperi conceptul Custom Made: Solutii complete pentru garderoba unui gentleman, atât pentru codul de business, cât si pentru un stil mai relaxat smart / casual.

Sub atenta indrumare a unui consultant dedicat, intr-o intalnire privată, veti putea crea cele mai potrivite piese vestimentare care vă definesc stilul propriu, croite pe măsură si personalizate in detaliu.

Stim cât de important este pentru tine să porti tinute care se remarcă prin calitate și care îti respectă măsurile. De aceea, iti suntem alături cu soluții complete pentru garderoba care te reprezintă: de la costume business, la ținute complete pentru ceremonii, vestimentație smart-casual, jeans și chinos.

Intreaga experienta Custom-Made™ incepe cu o intalnire intr-unul din showroom-urile Consiglieri, situate in Bucuresti si Cluj-Napoca.
Prin stabilirea unei programări, ne asigurăm ca vei avea parte de cea mai placută experientă si de toată atentia unui consultant de imagine dedicat.

Programează o întâlnire

Prin conceptul unic Custom Made creăm piese vestimentare pe măsură, personalizate în cel mai mic detaliu.

De la alegerea căptuselii sau a nasturilor, la detaliile subtile de design sau personalizarea prin brodare a initialelor, fiecare piesă vestimentară realizată la Consiglieri este rezultatul unei experiente sartoriale construite în jurul tău.

Mai mult decât un serviciu premium, iti oferim o experientă privilegiată care începe cu o primă intâlnire in showroom-ul din Aleea Alexandru 7 si se continuă de fiecare dată când porti vestimentatia impecabilă semnată Consiglieri.

Programează o întâlnire