Ținute pentru evenimentele de zi

Pentru evenimentele importante ce au loc în timpul zilei, nuntă sau cununie în aer liber, ori într-o locație mai puțin formală, recomandarea specialiștilor 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 este ca în primul rând să alegi ținuta în funcție de culoarea care ți se potrivește, de anotimp și locația evenimentului.

Dacă urmează să ai o cununie, variantele din care poți alege sunt multiple, iar ținuta nu mai este atât de rigidă ca în cazul altor evenimente. În funcție de personalitate, dacă vrei o variantă mai clasică poți opta pentru un costum, sacou și pantaloni din aceeași culoare, sau poți purta o ținută din două nuanțe diferite, fiind o alegere mai îndrăzneață. 

Costumul - în funcție de anotimp, alegerile pot varia. Dacă evenimentul are loc vara, îți recomandăm să alegi culori calde, pastelate, care reflectă lumina soarelui și îți asigură un confort termic sporit. Alegeri sigure sunt verdele, albastrul deschis, diverse nuanțe de bej sau burgundy. Dacă în schimb, evenimentul are loc într -o perioada mai rece, alege nuanțe mai terne, potrivite cu cromatica locației precum albastru sau verde închis, diverse nuanțe de maro sau vișiniu. 

Mirii care vor o ținută mai plină de personalitate, pot alege oricând varianta unui sacou și pantaloni de culori diferite. În cazul acesta, sacoul poate avea diverse imprimeuri, texturi sau dungi, iar pantalonii este de preferat să rămână mereu uni, dintr-o singură culoare, fără texturi sau model. 

Vara - cea mai bună alegere pentru sunt nuanțele deschise precum alb, bej sau gri, în timp ce toamna - poți alege nuanțe de bleumarin sau maro. 

Cămașa - Pentru aceste evenimente, cămășile albe rămân cea mai elegantă și stilată alegere. Pe lângă acestea, poți opta și pentru nuanțe de bleu sau roz, în funcție de restul restul elementelor, important fiind că în final să nu ai mai mult de trei culori în ținută. Butonii nu mai sunt necesari, așa că poți opta oricând pentru o cămașă cu manșete clasice, cu închidere pentru nasturi. 

Accesoriile - cel mai important element este batista din buzunarul de la pieptul sacoului, fiind și elementul de fantezie din ținută. Îți recomandăm să alegi o culoare în contrast, care să aducă în cromatica ei ceva din tematica evenimentului. 

Pe de altă parte, poți opta oricând pentru a purta o cravată, dar de reținut ca aceasta să fie într -o singură nuanță dacă batista este deja cu model sau textura. Regula se aplică și invers, iar dacă porți o cravată cu model, alege o batista simplă, albă din bumbac sau mătase.

Pantofii - Pentru ținutele de peste zi poți alege modele creative și cu personalitate. Culoarea pantofilor trebuie aleasă în funcție de restul nuanțelor din ținută, respectând mereu regula celor trei culori. Dacă, în schimb, dorești alegeri mai sigure, modele oxford, penny loafers sau tassel loafers sunt variantele pe care experții 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 le recomandă pentru un stil desăvârșit.