Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Ceremonie

În universul rafinat 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢, te invităm să descoperi conceptul 𝑪𝒖𝒔𝒕𝒐𝒎 𝑴𝒂𝒅𝒆 -o ținută de ceremonie completă și sofisticată, care reflectă stilul tău distinct, realizată meticulos pe măsura ta și personalizată cu atenție la fiecare detaliu.

Propunerile 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 pentru colecția 𝑪𝒆𝒓𝒆𝒎𝒐𝒏𝒚 reprezintă esența eleganței și forța ținutelor formale în transformarea mirelui într-un gentleman contemporan. Descoperă ținute unice, personalizate și croite după măsurile tale, ce vor contribui la un eveniment de neuitat!

Beneficiază de experiența unui consultant dedicat într-o întâlnire privată la showroom-urile noastre din București sau Cluj-Napoca, unde vei avea oportunitatea de a concepe întreaga ținută pe măsură, de la costum și cămăși, până la accesorii sofisticate și pantofi eleganți.

Costumul de mire trebuie să scoată în evidență calitățile fizice ale celui care îl poartă, să se armonizeze cu personalitatea lui și, de asemenea, să-i asigure confortul de care are nevoie pe parcursul întregii zile.

Ținute Black Tie

𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑻𝒊𝒆 rămâne o opțiune atemporală și sigură, un apogeu al eleganței vestimentare pentru ceremonii.

Ținute Elegante

Pentru evenimentele importante ce au loc în timpul zilei, propunerile vestimentare 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐠𝐥𝐢𝐞𝐫𝐢 dau o notă de rafinament și garantează o prezență deosebit de elegantă.

Articole blog

Ținuta ta ideală de mire

Ținute pentru evenimentele de seară

𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑻𝒊𝒆 rămâne o opțiune atemporală și sigură, un apogeu al eleganței vestimentare pentru ceremonii. 𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌 𝑻𝒊𝒆  este un cod vestimentar destinat ...

Citește mai mult

Ținute pentru evenimentele de zi

Pentru evenimentele importante ce au loc în timpul zilei, nuntă sau cununie în aer liber, ori într-o locație mai puțin formală, recomandarea specia...

Citește mai mult